Plaj Çantası İmalatı

Plaj Çantası İmalatı

Plaj Çantası imalatı
Plaj Çantası imalatı

Plaj Çantası İmalatında Kalite ve İşlevsellik

Plaj çantaları özel kumaşlar kullanılarak üretilir. Tatillerin vazgeçilmezi olan plaj çantası, hem aksesuar olarak hem de kullanım açısından tatilcilerin olmazsa olmazıdır. Fonksiyonel olması, içine birçok şeyin sığması ve düzenli tutulabilmesi beklenen plaj çantaları, profesyonel dokunuşlara ihtiyaç duyar.

www.acilcanta.com olarak sunduğumuz geniş renk yelpazesinde seçim yapmanın zor olabileceği plaj çantaları, en uygun fiyat seçenekleriyle sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda çeşitli logolar ve amblemlerle desteklenen baskı teknolojisi ile tasarlanan plaj çanta modelleri, ticari reklamlar için mükemmel bir promosyon aracı olarak da kullanılabilir. 

Plaj çantalarında işlevsel ve modern bir görüntü hedeflenir. Tatillerin hızlı temposuna ayak uydurabilen, plajdan toplanan ıslak malzemelerle kuru malzemeleri ayrı tutan izolasyon sağlayabilen tasarımlara sahip plaj çantalarımızı sitemizden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca, promosyon acil çanta ekibimizden fermuarlı veya ipli büzgülü talepleriniz doğrultusunda bu harika ürünün firmanızın reklamıyla donatılmasını sağlayabilirsiniz. Plaj çanta modellerimiz, ticari hedeflerinize büyük ölçüde katkıda bulunur ve uzun yıllar boyunca tanıtımınızı sürdürmenizi sağlar. Türkiye'nin her yerinden sipariş verebilir ve birçok ödeme kolaylığından faydalanabilirsiniz.

Plaj çantaları, kanvas ve gabardin kumaşlardan üretilmektedir. Tek renk uygulamasının yanı sıra 4 renk baskı da yapılabilmektedir. Özel modeller talep üzerine üretilebilir. Dijital baskılı çantalar, plaj çantalarında promosyon amaçlı kullanıldığı gibi perakende satışlar için de uygun modellerdir. Kanvas plaj çantaları özellikle turistik bölgelerde perakende olarak satışa sunulmaktadır ve yöreye özel baskılar yapılabilir. Gabardin plaj çantalarında da aynı şekilde uygulamalar yapılabilmektedir.

Acil Çanta olarak, baskılı veya baskısız promosyon çanta imalatı konusunda uygun fiyatlar ve hızlı teslimat garantisi sunuyoruz. Laptop çantaları, sırt çantaları, evrak çantaları ve bez

 çantalar gibi çeşitli ürünlerle ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmaktayız.

Acil Çanta

Ana Sayfa Teklif İsteyin İletisim
Üste Git